• banner
  • one
  • three

sambutan ndhuwur perusahaan kita

Art Metal Products Co., Ltd iki diadegaké ing taun 1999 lan perusahaan manufaktur pribadi karo total area of ​​12000 meter. We offer sawetara saka sudhut sheet metal jero bagean digambar, stamping part, kumpulan gandheng, koma-rampung lan rampung tank autoclave produk, IBC wadhah, jamban. We terus dadi Supplier anjog ing lapangan iki.

maca liyane
WhatsApp Online Chat !