Babagan awake dhewe

Art Metal Products Co., Ltd iki diadegaké ing taun 1999 lan perusahaan manufaktur pribadi karo total area of ​​12000 meter. We offer sawetara saka sudhut sheet metal jero bagean digambar, stamping part, kumpulan gandheng, koma-rampung lan rampung tank autoclave produk, IBC wadhah, jamban. We terus dadi Supplier anjog ing lapangan iki.

Art Metal Products Co., Ltd dilengkapi pesawat kebak mesin hydraulic, mesin shearing, mekso mechanical, TIG, MIG, mesin welding titik, CNC lathe lan peralatan testing perlu kanggo nyedhiyani sampeyan produk paling puas. skills khusus kita, talents, kawruh, lan semangat kanggo logam sheet mbentuk bantuan kabeh cara liwat kerjasama karo kita.

Art Metal Products Co., Ltd dumunung ing distrik Fenghua, Ningbo, bab 20kms saka Ningbo Airport lan 40kms saka downtown of Ningbo. Panjenengan riko ing sembarang wektu punika sambutan.


WhatsApp Online Chat !