FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa drawing jero?

Deep drawing proses mbentuk lapisan logam kang kothong sheet logam radially digambar menyang die mbentuk dening tumindak mechanical saka doyo. Proses iki dianggep "jero" drawing nalika ambane saka sisih digambar ngluwihi sawijining diameteripun

Apa jinis bahan apa karya ARTMETAL karo?

Kanggo drawing jero, pilihanipun materi banget sing godhongé amba lan sakbenere kabeh logam komersial diproses kasedhiya ing sheet utawa Koil wangun kanggo drawing jero. Ing materi utama kita nggunakake stainless steel 200-400 seri. bahan CRS, HRS, aluminium, tembaga, kuningan kasedhiya, banget.

Apa sing thicknesses materi ARTMETAL karya karo?

0,1016 mm kanggo 9,525 mm (004 "kanggo .375")

Pn Apa bisa ARTMETAL entuk?

Kanthi kombinasi mati lan mesin secondary kita bisa nyedhiyani Pn nganti .00254 mm (.0001 ")

Apa sing ARTMETAL Kapabilitas operasi secondary?

nutul, ngebur, welding (TIG, MIG, titik), pem, kandang jaran, insertions standoff, riveting, Déwan, panitahan-polishing, polishing mechanical (hairline, pangilon), wêdakakêna nutupi, blasting wedhi, reaksine, plating

Aku bisa njaluk petik?

Sampeyan bisa ngirim RFQ kanggo kita karo gambar utawa conto utawa malah daptar karo kira-kira jumlahe, kita arep nawakne ing 2 days apa.

gambar apa bisa ARTMETAL karya karo?

JPG, PDF, DWG, DXF, STEP, IGS, ETC.

Apa istilah pembayaran ing ARTMETAL kang?

Negotiable

Aku bisa mbayar?

T / T, L / C, D / P, Uni kulon, etc. We nggunakake kaca lan agen impor kanggo nampa pembayaran lan kapal dokumen sing ditanggepi ing jeneng kita agen. Kita wis nggarap pelanggan jaban rangkah kita liwat taun (kegiatan inti Kita Manufaktur lan pabrikan).

Carane bisa Artmetal njamin kualitas?

Artmetal punika ISO9001 certified, dilengkapi karo negara-saka-saka-gambar mesin lan sampun trampil buruh, tim engineering experienced kanggo njupuk care saka saben langkah produksi. Yen kita duwe masalah kualitas, kita bakal mbenerake utawa ngganti barang utawa mbalekaken pembayaran.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !