• banner
  • one
  • three

mirëpritur të lartë kompania jonë

Art Metal Products Co, Ltd, u themelua në vitin 1999 dhe është një kompani private e prodhimit me sipërfaqe totale prej 12.000 metra katrore. Ne ofrojmë gamë të gjerë të fletë metalike pjesëve të thella të hartuara, vulosje pjesë, kuvendet ngjitur, gjysëm-të gatshme dhe përfundoi tank autoclave produktit, enë IBC, tualet. Ne vazhdojmë të jemi një nga furnizuesit kryesorë në këtë fushë.

Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat !