• banner
  • one
  • three

wilujeng sumping luhureun parusahaan urang

Seni Metal Produk Co., Ltd didirikan dina 1999 sarta mangrupakeun parusahaan manufaktur pribadi sareng total legana 12000 méter pasagi. Urang nawiskeun rupa-rupa lambar logam jero bagian digambar, stamping bagian, majelis dilas, semi-rengse tur beres tank autoclave produk, IBC wadahna, toilét. Urang neruskeun janten supplier ngarah dina widang ieu.

maca deui
WhatsApp Online Chat !