Tentang Kami

Seni Metal Produk Co., Ltd didirikan dina 1999 sarta mangrupakeun parusahaan manufaktur pribadi sareng total legana 12000 méter pasagi. Urang nawiskeun rupa-rupa lambar logam jero bagian digambar, stamping bagian, majelis dilas, semi-rengse tur beres tank autoclave produk, IBC wadahna, toilét. Urang neruskeun janten supplier ngarah dina widang ieu.

Seni Metal Produk Co., Ltd ieu dilengkepan set pinuh ku mesin hidrolik, mesin shearing, tekenan sababaraha mékanis, TIG, MIG, mesin las titik, CNC lathe jeung alat nguji perlu nyadiakeun anjeun teh produk paling nyugemakeun. kaahlian husus urang, bakat, pangaweruh, jeung minat pikeun logam lambar ngabentuk pitulung anjeun sagala cara ngaliwatan migawé bareng kalayan kami.

Seni Metal Produk Co., Ltd ieu lokasina di Kab Fenghua, Ningbo, ngeunaan 20kms ti Ningbo Airport na 40kms ti kota tina Ningbo. Anjeun neng iraha wae nya wilujeng sumping.


WhatsApp Online Chat !