FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon gambar jero?

Jero gambar nyaéta prosés ngabentuk lambar logam nu hiji kosong lambar logam ieu radially digambar kana paeh ngabentuk ku aksi mékanis of punch a. prosés dianggap "jero" gambar lamun jero tina bagian digambar ngaleuwihan diameter na

Naon jenis bahan ngalakukeun pagawean ARTMETAL kalawan?

Pikeun gambar jero, pilihan bahan pisan lega sarta ampir sakabéh logam komérsial olahan anu sadia dina lambaran atanapi coil formulir pikeun gambar jero. Bahan utama ieu kami nganggo nyaeta stainless steel 200-400 seri. bahan séjénna CRS, WIB, aluminium, kuningan, tambaga anu sadia, teuing.

Naon anu thicknesses bahan ARTMETAL gawé kalawan?

0,1016 mm nepi 9,525 mm (004 "pikeun .375")

tolerances Naon tiasa ARTMETAL ngahontal?

Kalayan kombinasi mati sarta machining sekundér bisa nyadiakeun tolerances nepi ka .00254 mm (.0001 ")

Naon ARTMETAL kamampuhan operasi sekundér?

ngetok, pangeboran, las (TIG, MIG, titik), PEM, stud, insertions standoff, pangélingan, assembly, elektro-polishing, polishing mékanis (hairline, eunteung), bubuk palapis, blasting keusik, passivation, plating

Kumaha carana abdi tiasa petik?

Anjeun bisa ngirim RFQ ka kami kalayan gambar atawa sampel atawa malah Draf kalawan diperkirakeun kuantitas, urang baris nawarkeun Anjeun dina 2 poé berpungsi.

gambar naon bisa ARTMETAL gawé kalawan?

JPG, PDF, DWG, DXF, hambalan, IGS, jsb.

Naon istilah mayar nu ARTMETAL urang?

Negotiable

Kumaha carana abdi tiasa mayar?

T / T, L / C, D / P, rugbi barat, jsb Urang ngagunakeun hiji ékspor jeung antibaktéri impor pikeun nampa mayar na pengiriman barang dokumen anu dikaluarkeun dina ngaran agén urang. Simkuring geus gawé bareng konsumén luar negeri urang leuwih taun (aktivitas core kami geus manufaktur sarta fabrikasi).

Kumaha tiasa Artmetal ngajamin kualitas nu?

Artmetal nyaeta ISO9001 Certified, dilengkepan kaayaan-of-nu-seni mesin sarta ngabogaan pagawe terampil, tim rékayasa ngalaman ngurus tiap sarta unggal hambalan produksi. Lamun urang gaduh masalah kualitas, urang bakal ngabenerkeun atawa ngaganti barang atawa ngabalikeun duit bayaran anjeun.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !